Her kan du gi din anmeldelse og lese kundeanmeldelser

Vi er opptatt av å levere god service, samt dyktige og erfarne folk på jobb

Hos oss i Team Pro DJ Norge (tidl.: Pro DJ Norge Gruppen) er vi opptatt av at kunder som velger oss, sitter igjen med en god følelse og er fornøyd med den DJ eller den DJ baserte tjenesten som er levert av oss. Vi lever av våre kunder, derfor er dette et viktig fokus for oss.

GI OSS DIN/DERES ANMELDELSE/EVALUERING I SKJEMA UNDER. PÅ FORHÅND, TUSEN TAKK!

Din anmeldelse/evaluering er utrolig viktig for oss i Team Pro DJ Norge. Vi takker for din/deres bestilling og vi håper vår representerte DJ leverte både service og feelgood stemning til ditt/deres arrangement. 

Ris & Ros er like viktig.

Dersom det var noe du/dere var misfornøyd med, er det viktig at du/dere forteller oss dette. 

Om du/dere heller vil sende oss en mail, send til post@prodj.no  

Fagforbundet Råde

ved Leder Reidun Lexerød

Vi arrangerte medlemsfest, og vi valgte Pro DJ Norge og DJ SamSam da vi har benytte oss av dem tidligere.
DJ SamSam har bra variasjon på musikken, og tilbakemeldingene fra de som deltok på festen var meget positivt.
Vi i Fagforbundet Råde vil definitivt bruke Pro DJ Norge AS igjen ved en annen anledning.
Flere av deltakerne på festen har kommet i ettertid å spurt hvor vi hadde musikken fra for det var så bra.

Østfold Fylkeskommune    ved Rune Vold


Vi har valgt Pro DJ Norge og deres DJs til våre julebord de siste fem årene har det vel blitt.
For oss er det viktig med ryddighet, og profesjonelle avtaler om hva som er avtalt. Det leverer Pro DJ Norge. De yter alltid god service og er proffe i det de gjør, og vi kan trykt anbefale dette firma til andre.
De DJ`ene som har spilt for oss har vært dyktige og allsidige. Perfekt for oss som har ansatte i alle aldre. Blide og høflige DJs. Vi vil fortsette å bruke Pro DJ Norge til vårt julebord.

Thomas Walter Olsen & Linda Kvam Andresen (Brudepar - Hankø Yacht Club)

Det var god service fra vi tok kontakt, til alt var gjennomført. Generelt en god opplevelse å bruke Pro DJ. Vi satt pris på at logistikk ble koordinert med vert for selskapslokalet, og at vi hadde klar kommunikasjon og avvikling av program og ønsker i forkant av arrangementet. Vi vil absolutt anbefale Pro DJ Norge til andre.

Bærum Kommune ved Bekkestua Ungdomsskole


Vi har brukt Pro DJ Norge til å levere skoleball produksjon de siste fire årene. Vi er fornøyd med DJ SamSam, og produksjonen med lyd og lys som de leverer. Ungdommen koser seg og det er det som er viktig. DJ SamSam får med seg ungdommen på en helt spesiell måte med show, konkurranser og premier.Vi på det sterkeste anbefale Pro DJ Norge og DJ SamSam til andre skoler.


Nordea Østfold ved Fay Nicolaysen


«Vi angret ikke på at vi valgte Pro Dj til Nordeas julebord. Profesjonell, ryddig, serviceminded og god dialog under hele prosessen. Vi har fått mye skryt for hele opplegget og Dj Sam Sam lagde god stemning, han lagde så god stemning at mange ukjente kom og ville være med på festen. Vi vil absolutt anbefale Pro Dj Norge til andre» Skal ikke se bort ifra at dere blir booket inn flere ganger»

Laila Turpainen og Magnus Sørlie (Brudepar fra Moss)


Vi ville bare takke for en vel gjennomført kveld, bra musikk og god stemning. Vi er veldig fornøyde begge to, og kona satte pris på at DJ`en spilte de finske låtene vi hadde ønsket oss.Vi hadde god dialog med Pro DJ Norge i forkant av vårt bryllup, og vi vil anbefale Pro DJ Norge til andre som skal gifte seg.

Terje Nicolaysen Frigaard Eiendom AS

Vi har ved noen anledninger benyttet oss av Pro DJ Norge Gruppen og Borg Event sine tjenester, samt booket artister til arrangementer i egen regi. Det er sikkelig proft å jobbe med Trond Zaatreh, han er usedvanlig dyktig. Vi er takknemlig for jobben som utføres og kan anbefales på det sterkeste.

Politiet i Romerike


Vi booket DJ SamSam med Lyd og Lys Produksjon til vår Blålys-fest på Kjeller.
Han leverte som bare det, det ble en fantastisk fest for kolleger. Vi kan på det sterkeste anbefale både Pro DJ Norge og DJ SamSam til andre.
Proff, ryddig og utrolig god service er tre nøkkelord vi i Politiet i Romerike vil trekke frem.


RørCompaniet AS ved Irene Falleth


"Det var lett å komme i kontakt med Pro Dj Norge. Vi hørte om dem via bekjente som hadde vært særdeles fornøyde med tjenesten de leverte. Vi fikk god service fra vi bestilte til gjennomføringen av arrangementet var gjennomført... DJ Knut O leverte musikk som passet vårt julebord, vi danset og koste oss fra start til slutt, og skulle gjerne fortsatt noen rimer til! DJ Produksjonen som ble levert sto absolutt til våre forventninger, og vi kan trykt anbefale Pro DJ Norge til andre firmaer som ønsker DJ med produksjon av lyd og lys til sine fester eller julebord.Alt i alt en kjempefornøyd gjeng, som helt sikkert vil kontakte dere igjen..."

Madeleine Coote

Karaoke-vert i Østfold

Bare gode opplevelser med Pro Dj Norge. Profesjonelle, og leverer alltid!!😊Tommel opp!!👍

Gjensidige Forsikring Fredrikstad ved Maria Urban Richvoldsen


Vi valgte å booke DJ SamSam og produksjon fra Pro DJ Norge til vår senterfest 29. September 2017. God respons fra Pro DJ Norge ved booking, fantastisk oppsett med lys og lyd, og musikken var varierende. En slager på senterfesten. Vi har allerede booket Pro DJ Norge til vårt julebord i 2017 også, og vi vil absolutt anbefale Pro DJ Norge til andre.

Jan Otto Sandvik

50 årslag på Sarpsborg Roklubb

Det var lett å komme i kontakt med Pro DJ Norge, og opplevelsen ved tilbud/booking var bra.
DJ Knut O / Knut O Borgersen var en hyggelig og serviceminded DJ, med bra utvalg musikk for alle aldre. Bra utstyr, og god service fra opp/nedrigg personell.
Vel verdt pengene... Og vi vil bruke Pro DJ Norge igjen, og anbefaler absolutt andre å bruke disse.


Håvard Sylte Sr. aka HOWARD     DJ, Eks Programleder i Nrk P3, NRK mPtre


Har hatt gleden av å spille for Pro Dj Norge ved et par anledninger. Trond er proff og leverer både lyd, lys og events. 

Kristin Sveen               (Bryllup 28. August 2019)


Tusen takk til Pro DJ Norge Gruppen Avd. Vestfold. Vi er veldig fornøyde. Knall service hele veien, og gnistfontenene var helt magiske. Vi anbefaler gjerne Pro DJ Norge Gruppen videre, hilsen fra et fornøyd brudepar.

Vikram Bæssi

PartyFikser og Eier av SuperPizza Fredrikstad og Sarpsborg

Profesjonelle og leverer alltid, uansett tidspunkt!!! ANBEFALT på det sterkeste. 🍾🍾

Erik Mogeno

Buktaler, Stand-Up`er


Har hatt flere produksjoner med Pro DJ Norge, og 10 av 10 poeng hver gang 👍👍